Sales Supporter (barselsvikar)

Vindenergi er fremtiden. EMD er verdens førende leverandør af software til design, planlægning og opfølgning af vindmølleprojekter. Vores software benyttes globalt af ca. 2.600 firmaer. Ligeledes har vi et større konsulentteam, som udfører international rådgivning indenfor vindmølleprojektering og energi-systemanalyse.
Vi er i øjeblikket ca. 30 ansatte i Aalborg, og supporterer yderligere 10 – 15 agenter fra vores internationale salgsnetværk.
Til vores salgsafdeling søger vi pr. 1. december 2019 en sales supporter på fuld tid til et barselsvikariat, skønnet til at vare ca. et år.

Som sales supporter vil du få en vigtig rolle med at servicere kunder og agenter i forbindelse med behandling af forespørgsler og software ordrer. Dit arbejde vil ske i tæt dialog med det øvrige salgs-team og vores internationale agentnetværk.

Arbejdsopgaver
Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Behandling af forespørgsler fra kunder og agenter samt udarbejdelse af tilbud
  • Behandling og registrering af indkomne ordrer og licensaftaler fra kunder, udfærdigelse af ordrebekræftelser, registrering af både nye licenser og ændringer i vores centrale licensstyringssystem samt slutfakturering af ordrer
  • Løbende opfølgning på afgivne tilbud gennem direkte kontakt til kunder
  • Salgs- og markedsføringsmæssige opgaver i henhold til aftale

 

Dine kvalifikationer
Vi forventer at du har salgserfaring fra en lignende stilling. Du behersker engelsk i skift og tale på korrespondent niveau. Du har en solid erfaring i brug af MS Office pakken og Navision Attain.
Hvis du også har erfaring og interesse i udvikling af markedsføringsmateriale til digitale platforme, vil det være en yderligere fordel.
Du er udadvendt, systematisk og god til at koordinere dine salgsopgaver sammen med det øvrige salgsteam.

Vi tilbyder
Et spændende job i et internationalt uformelt miljø med fleksibel arbejdstid, gode kollegaer samt en meget høj grad af medindflydelse på dine arbejdsopgaver.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at kontakte Anders Brask (direkte tlf.nr: 9635 4437) for yderligere oplysninger omkring stillingen.

Interesseret?
Send venligst din ansøgning inklusiv forslag til lønniveau (brutto) per e-mail til: emd@emd.dk senest fredag den 11. oktober, 2019.